Imprint

Rechtliches

Uitsluiting van aansprakelijkheid

RECA Belux stelt de inhoud van deze internetpagina’s met de grootste zorg samen en zorgt voor een regelmatige actualisering ervan. De opgenomen informatie dient echter slechts als algemene en vrijblijvende informatie en is geen vervanging voor een gedetailleerd individueel advies.

RECA Belux aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie op deze pagina’s noch voor een storingsvrije toegang op elk moment. RECA Belux aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verwijzingen (links) naar internetsites van derden en de inhoud van de gelinkte pagina’s.

Door het activeren van een dergelijke link verlaat u de door RECA Belux ter beschikking gestelde informatie. Voor de aanbiedingen van derden kunnen derhalve afwijkende regelingen gelden, inclusief, maar niet beperkt tot, afwijkend beleid inzake gegevensbescherming. RECA Belux sluit verder elke aansprakelijkheid uit voor gewone nalatigheid bij de levering van diensten, inclusief, maar niet beperkt tot, het downloaden van bestanden die door RECA Belux beschikbaar zijn gesteld van de internetpagina’s van RECA Belux.

Belangrijke mededeling over links op deze pagina’s

Wij bieden links aan naar andere websites en voor al deze links op onze website geldt het volgende: RECA Belux verklaart uitdrukkelijk dat zij geen enkele invloed heeft op de inhoud of vormgeving van de gelinkte sites. RECA Belux distantieert zich dan ook uitdrukkelijk van de inhoud van alle gelinkte sites

© Copyright 2020, RECA Belux, Ternat, BELGIË

Alle rechten voorbehouden. De teksten, beelden, illustraties, geluiden, animaties en video’s alsook hun rangschikking op de RECA Belux website zijn onderworpen aan de bescherming van het auteursrecht en andere industriële eigendomsrechten. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of toegankelijk worden gemaakt voor derden. Sommige pagina’s bevatten ook afbeeldingen die onder het auteursrecht van derden vallen.

Contact
Contact
Sluiten
You have to accept marketing cookies to use this form
Jouw contactpersoon:
RECA BELUX
Paul Billa
Paul Billa
RECA Shop
Eddy Forthomme
Eddy Forthomme
RECA Shop
Bart Van Den Broeck
Bart Van Den Broeck
RECA MAXMOBIL
Ward Markey
RECA MAXMOBIL
Guy Sarlette
Guy Sarlette
Sales Manager Vlaanderen
Nathalie De Hooge
Boekhouding
Bevestig dat je geen robot bent.
Bedankt voor je bericht!
Jouw contactpersoon noemt spoedig contact op.